Nieuwsbericht

AH | 29 april 2020 21:24 | Skipr

Bernhoven heropent polikliniek

Ziekenhuis Bernhoven in Uden lag in het epicentrum van de corona-uitbraak in Nederland, waardoor er lange tijd vrijwel alleen maar coronapatiënten werden behandeld. Maar ook deze zorginstelling krijgt wat meer lucht, zodat de reguliere zorg weer hervat kan worden.

Het Bernhoven ziekenhuis is woensdag gestart met de hervatting van de reguliere zorg, maakt het ziekenhuis bekend. Patiënten die hun behandeling in het ziekenhuis kunnen starten of hervatten, worden door het ziekenhuis gebeld. Het gaat stapje voor stapje, stelt het ziekenhuis.

Het ziekenhuis neemt nog wel veel voorzorgsmaatregelen. Bij de ingang worden patiënten en bezoekers gevraagd naar klachten die kunnen wijzen op coronabesmetting. Verder wordt op de gangen gevraagd afstand te houden en is er hygiënegel aanwezig.

Als patiënten telefonisch geholpen kunnen worden, zal een fysieke afspraak in het ziekenhuis alsnog vermeden worden. Volgens het Bernhoven kunnen patiënten die worden uitgenodigd voor een fysiek consult maar liever niet naar het ziekenhuis gaan, dat aangeven. Dan worden ze alsnog telefonisch geholpen.

Lees verder

Reageer


Reacties

Er zijn nog geen reacties.