Naar boven ↑

mr. M.J. Osse

Marije Osse is advocaat/partner bij Yieldlegal en gespecialiseerd op het vlak van mededinging en Europees recht, met een focus op de Zorg. Ze kent uit haar praktijk de specifieke problemen waar zorginstellingen en zorgaanbieders tegenaan lopen sinds marktwerking in de zorg is geïntroduceerd. Zij heeft ziekenhuizen, GGZ-instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorginstellingen en medische specialisten begeleid bij fusietrajecten en samenwerkingsverbanden en heeft ruime ervaring met het toezicht van de ACM en NZa.

Marije staat cliënten bij met betrekking tot dit toezicht en heeft jarenlange ervaring met adviseren en procederen op alle vlakken van het mededingingsrecht.

Naast het adviseren en procederen is Marije ook extern docente voor het vak ‘mededinging’ aan de Vrije Universiteit Amsterdam bij de postdoctorale opleiding: Compliance & Integriteit Management en spreker op diverse congressen. Zij is lid van de Vereniging voor Mededingingsrecht en van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Met annotatie door mr. J.M. de Vries

Met annotatie door mr. C.W.M. Verberne en F.W.H. Weelen